Jakkes!

Meld hier jouw bedrijf aan en ontvang jouw gepersonaliseerde actiepakket. 

Drinken jullie ook nog steeds matige koffie op het werk? Start dan nu jullie eigen petitie en ontvang een gepersonaliseerd actiepakket!

Lekker, lekkerder, nog lekkerder, lekkerst.

De winnaar van de eerste campagneperiode was een uitzendbureau, met een erg warm hart bleek wel! Omdat zij niet over de ruimte en mogelijkheden beschikten om de Pelican Rouge Coffee Bar te plaatsen, is er in overleg besloten de prijs weg te geven aan een goed doel, Stichting Jarige Job werd de gelukkige. De stichting is […]

Nederlanders zijn koffieliefhebbers. 82% van de Nederlanders drinkt wekelijks koffie waarvan 67% zelfs dagelijks. Gemiddeld drinken we 4,1 koppen koffie per dag. Dit blijkt uit onderzoek van Koffie & Thee Nederland, branchevereniging voor Nederlandse koffie- en theebedrijven. Koffie drinken we thuis, in hippe koffiebars, to-go op het station of uit de koffieautomaat op kantoor. De verwachtingen van de […]

Tijdens de campagne rijden we het land door met onze Eerste Hulp bij Matige Koffie-bus! Maak nu je petitie aan en wie weet komen we ook wel bij jou op het werk langs. Met goede koffie van onze coffeebar én een lekker koekje erbij!

Bijna de helft (49%) van de Nederlandse werknemers zegt met een goede kop koffie productiever te zijn in zijn werk. Dat blijkt uit onderzoek* van Ruigrok |Netpanel in opdracht van SelectaNederland. Ook zegt ruim de helft (58%) met een goede kop koffie meer plezier te ervaren in zijn werk.